< Projecten

Project

Voorbelasting HOVASZ

In opdracht van Dura Vermeer gaan wij diverse voorbelastingen realiseren voor een goede basis onder het project HOVASZ: de hoogwaardige openbaarvervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid.

  • 2020-2021
  • Grond
  • Dura Vermeer

De provincie Noord-Holland, Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Haarlemmermeer, Aalsmeer en Uithoorn hebben alle voorbereidingen getroffen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaarvervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ).

Naast de nieuwe busbaan worden ook de N196 in de Haarlemmermeer, de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer, de Koningin Maximalaan in Uithoorn en de aangrenzende fietspaden, opnieuw ingericht.

De afgelopen maanden hebben wij, in samenwerking met Dura Vermeer, diverse voorbelastingen gerealiseerd voor een goede basis onder het project HOVASZ. De komende periode gaan wij door met het creëren van een goede fundering onder de nieuwe busbaan, rijwegen en fietspaden.

 

Voorbelasting HOVASZ

Vergelijkbare projecten

Piekberging Haarlemmermeerpolder

In samenwerking met de combinatie KWS / Van Hattum en Blankevoort gaat JdB groep vanaf 2021 de piekberging in de Haarlemmermeerpolder…

Lees meer

Bouw- en woonrijp maken nieuwbouwwijk Nieuwe Dorp

In samenwerking met Ten Brinke Group realiseert JdB groep het bouw- en woonrijpmaken van Nieuwe Dorp.

Lees meer

Natuurontwikkeling Weimeren in Breda

De komende drie jaar zijn wij aan het werk in het moerasgebied Weimeren. 

Lees meer
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger