< Projecten

Project

Voorbelasting A4 Skyzone Schiphol Trade Park

JdB groep werkt mee aan het meest duurzame en innovatieve business park van Europa: Schiphol Trade Park. 

  • 2020
  • Grond
  • GEM A4 Zone West C.V.

In opdracht van GEM A4 Zone West C.V. starten wij deze maand met het voorbelasten van de A4 Skyzone op het Schiphol Trade Park. Onze uitdaging is om in een kort tijdsbestek van twee maanden de voorbelasting te hebben afgerond.

Hoe leggen wij de focus op circulariteit?
Onder toeziend oog van onze duurzaamheidscoördinator wordt er 55.000 m3 uit de watergangen ontgraven en verwerkt in landophoging. Hiervan is circa 39.000 m3 ontgraven uit de watergangen en circa 15.000 m3 uit depot / cunetten uit wegen. Vanuit nabije omgeving leveren wij 120.000m3 zand wat wordt verwerkt in een voorbelasting. Hierbij gebruiken wij een deel secundair zand wat wij transporteren en verwerken met ons duurzame wagen- en machinepark. Al het transport wordt uitgevoerd met EURO 6 motoren en al onze chauffeurs hebben de cursus 'Het nieuwe rijden' afgerond.

Doordat ons uitvoeringsteam op zeer korte afstand van het werk zit, hebben wij nog beter zicht op de voortgang van het werk en kunnen dit in perfecte banen leiden. Op deze manier leveren wij een waardevolle bijdrage aan een duurzame en circulaire economie.

A4 Skyzone

Vergelijkbare projecten

Voorbelasting HOVASZ

In opdracht van Dura Vermeer gaan wij diverse voorbelastingen realiseren voor een goede basis onder het project HOVASZ: de hoogwaardige…

Lees meer

Piekberging Haarlemmermeerpolder

In samenwerking met de combinatie KWS / Van Hattum en Blankevoort gaat JdB groep vanaf 2021 de piekberging in de Haarlemmermeerpolder…

Lees meer

Bouw- en woonrijp maken nieuwbouwwijk Nieuwe Dorp

In samenwerking met Ten Brinke Group realiseert JdB groep het bouw- en woonrijpmaken van Nieuwe Dorp.

Lees meer
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger