< Projecten

Project

Voorbelasting De Poelen fase 3 & 6

In opdracht van Braassemerland VOF realiseert JdB Groep in de komende maanden de voorbelasting van het woningbouwplan ‘De Poelen’ fase 3 & 6. 

  • 2020
  • Dijken, Grond
  • Braassemerland VOF

Voor dit project wordt circa 160.000 m3 zand verwerkt. Het zand wordt aangevoerd via het Braassemermeer met binnenvaartschepen en gelost op een tijdelijke overslaglocatie, die gecreëerd wordt door middel van pontons aan de Noordkade. De voorbelasting wordt opgebouwd uit verschillende lagen zand. Ook worden er diverse damwanden aangebracht.

Tijdens dit project maken wij gebruik van De Bouwapp. Omwonenden kunnen met deze app een kijkje achter de bouwhekken nemen. Regelmatig wordt er een nieuwe update van het project op de app geplaatst, zodat belangengroepen die zich hebben aangemeld voor de app op de hoogte worden gehouden. Hierdoor wordt er meer betrokkenheid en draagvlak vanuit de gemeenschap gecreëerd. 

De Poelen Roelofarendsveen

Vergelijkbare projecten

Voorbelasting HOVASZ

In opdracht van Dura Vermeer gaan wij diverse voorbelastingen realiseren voor een goede basis onder het project HOVASZ: de hoogwaardige…

Lees meer

Piekberging Haarlemmermeerpolder

In samenwerking met de combinatie KWS / Van Hattum en Blankevoort gaat JdB groep vanaf 2021 de piekberging in de Haarlemmermeerpolder…

Lees meer

Bouw- en woonrijp maken nieuwbouwwijk Nieuwe Dorp

In samenwerking met Ten Brinke Group realiseert JdB groep het bouw- en woonrijpmaken van Nieuwe Dorp.

Lees meer
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger