Grond

Of u nu uw achtertuin opknapt of een complete woonwijk aanlegt, het begint met goede grond. Fijn straatzand, stevige dijkenklei of vruchtbare tuinaarde – JdB grond zorgt voor een solide basis onder ieder project.

Stoep ophogen of vruchtbare grond voor uw groen? JdB grond heeft meer dan 70 jaar ervaring in de beste kwaliteitsgrond. De beste grond, snel geleverd. Geef bij uw bestelling aan waarvoor u het wilt gebruiken. Dan krijgt u van ons vakkundig advies. Zo weet u zeker dat u de beste grond ontvangt voor uw project. 

 

Voor bedrijven

Bekijk hier de prijzen

Goede grond

Houtachtige bodembedekkers

Voor wandelpaden, afdekken van borders tegen onkruidgroei, paardenbakken of als aanvulling bij beschoeiingen. Levensduur 3-5 jaar.

Uitgezeefde grove boomschors. Voor wandelpaden, afdekken van borders tegen onkruidgroei of als aanvulmateriaal bij beschoeiingen. Levensduur 3-5 jaar.

Hoogwaardige dikke rode boomschors uit het zuidwesten van Frankrijk. De boomschors heeft een levensduur van circa 7 tot 10 jaar. Voor toepassing onder speeltoestellen, op wandelpaden of afdeklaag in plantvakken tegen onkruidgroei.

Gechipt blank stamhout zonder bast voor toepassing voor wandelpaden of als afdeklaag in plantvakken tegen onkruidgroei.

Bodembedekkers kopen

Grond

Gerijpte veengrond. Geschikt voor aanvulling van tuinen en plantsoenen.

Gerijpte gemalen veengrond. Gemalen door bewerking en daardoor fijner van structuur. Geschikt voor aanvulling van tuinen, plantsoenen en bloembakken

Voor (professionele) kwekerijen of sierpotten in de tuin. Door het gebruik van turf uit de Baltische staten zeer licht in gewicht en laag in de PH-waarde. 

Let op! Dit product ligt overdekt op voorraad op ons depot in Kudelstaart.

Fijngezeefde en gemalen leemachtige sterk zandige grond voor het aanleggen van siergazon. Door de structuur van het product zeer stabiel.

Grond kopen

Zand

Zand met een permanente draineerfunctie. Voor toepassing rondom drainage en onder betonplaten.

Zand voor onder straatwerk.

Zand speciaal uitgezeefd voor in zandbakken.

Zand kopen

Zelf goede grond kopen

JdB grond

 

  • Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

  • Vakkundig advies met meer dan 70 jaar ervaring.

  • Snelle levering.

  • Eén partner voor al uw grondstoffen én transport.
Bekijk projecten over grond particulier
Bekijk hier de prijzen
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger