Van suikerbietentransport tot allround partner voor grond-, weg en waterbouw: het familiebedrijf van Den Breejen is al 75 jaar de beste basis voor uw project.

Geschiedenis

Groots in suikerbieten

We beginnen vlak na de Tweede Wereldoorlog. Met zo’n 600.000 ton per jaar groeit J. den Breejen uit tot de grootste bietentransporteur van Nederland.

Grond en aannemerij

Rond 1980 groeit de vraag naar goede grond. We bouwen veel expertise op in grondwerkzaamheden, maar ook in maaiwerk en kade-onderhoud. Zo ontstaat naast onze grondhandel de 'aannemerij'.

Groeien in Hoofddorp

In 1985 verhuizen we van Cruquius naar Hoofddorp, waar we in 2006 een nieuwe werkplaats openen. Daar onderhouden eigen monteurs al ons materieel. Van vrachtwagen tot personenauto, van rupskraan tot trilplaat.

Drie generaties ervaring

De oudste zoon van oprichter J. den Breejen, Klaas, verlaat school op zijn vijftiende om in de zaak te werken. Zijn jongste broer Johan kwam er later bij. In 1999 draagt Klaas het stokje over aan zijn zonen (Wilco, Erwin en Klaus) en Johan. Tegenwoordig bestaat de directie uit Johan, Wilco en Roeland (zoon van Johan).

 

Bekijk het team

Aangenaam: JdB groep

J. den Breejen wordt in 2017 JdB groep, met vijf labels: JdB ontwerp en advies, JdB uitvoering, JdB grond, JdB dijken, JdB natuur en recreatie. In totaal werken er ongeveer 150 mensen bij JdB groep.

Meer weten over JdB

T 023 561 33 29
E info@jdbgroep.nl

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger